Welkom bij Custom Profile 

 

Met Custom Profile kunt u in een kleine oplage uw eigen huisstijl creëren door gebruik te maken van de verschillende accentkleuren op de diverse verschillende modellen.

Het is al mogelijk vanaf 5 stuks..

 

U heeft de keuze uit verschillende boven en onder kleding, Waar wij u verschillende materialen aanbieden in diverse modellen en uitvoeringen. U mag per model verschillende keuzes aan optie's toevoegen. Zo hebben wij diverse modellen (winter)kleding in 12 verschillende voorraadkleuren Cordura met een PU wind,- waterdicht en ademende liner en getapete naden. Wij maken gebruik van water, wind- dichte en ademende PU liners, welke achter het buitenmateriaal van het waterdichte kledingstuk worden geplaatst (en niet er aan vast) zodat de stiknaden van uw eventuele borduring niet te hoeft te worden afgetaped.

 

Ook onze canvas producten zijn zeer gewild om pasvorm, uitstraling en de kleine oplage met de grote diversiteit en hoeveelheid opties.  

 

Maak uw keuze door op het model naar uw wens te drukken, hierdoor komt u in het keuze menu van het gekozen model en kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag bij ons doen.


De CORDURA® (winter)kleding is beschikbaar in 12 verschillende hoofd- en profielkleuren.

PARKA's

Wind-, waterdicht en ademende parka's met een volledig uitritsbare stepvoering, afritsbare capuchon en perfect pasvorm. Er is keuze uit 3 verschillende belijningen, 12 verschillende hoofdkleuren en profielkleuren en 4 verschillende reflectiestripings. Al leverbaar vanaf 5 stuks!

PARKA WR82
PARKA WR82
PARKA WR84
PARKA WR84
PARKA WR86
PARKA WR86


PILOTJACKS

Wind-, waterdicht en ademende pilotjackets met een vaste stepvoering, afritsbare capuchon en perfect pasvorm. Er is keuze uit 3 verschillende belijningen, 12 verschillende hoofdkleuren en profielkleuren en 4 verschillende reflectiestripings. Al leverbaar vanaf 5 stuks!

PILOTJACK WR62
PILOTJACK WR62
PILOTJACK WR64
PILOTJACK WR64
PILOTJACK WR66
PILOTJACK WR66


BODYWARMER

Winddicht en waterafstotende bodywarmers met vaste stepvoering, verlengd rugpand en perfect pasvorm. Er is keuze uit 2 verschillende belijningen, 12 verschillende hoofdkleuren en profielkleuren en 4 verschillende reflectiestripings. Al leverbaar vanaf 5 stuks!

BODYWARMER WR74
BODYWARMER WR74
BODYWARMER WR76
BODYWARMER WR76


WINTER WORKER & Overall

Wind-, waterdicht en ademende winterbroek en winteroverall met vaste voering en perfect pasvorm. Er is keuze uit 12 verschillende hoofdkleuren en profielkleuren en 4 verschillende reflectiestripings. Al leverbaar vanaf 5 stuks!

WINTERBROEK WR92
WINTERBROEK WR92
WINTEROVERALL WR98
WINTEROVERALL WR98


De softshell is beschikbaar in de kleuren zwart en navy.

De profielkleuren zijn verkrijgbaar in 12 verschillende CORDURA® kleuren.

SOFTSHELL

Wind-, waterdicht en ademende softshells met maximale stretch comfort, wat resulteert in een perfecte pasvorm. De softshell kwaliteit is verkrijgbaar in zwart en donkerblauw, waarbij 12 verschillende profielkleuren en 4 verschillende reflectiestripings kunnen worden gekozen. De softshells zijn verkrijgbaar in zowel heren, als damesmodellen en verkrijgbaar vanaf 26 stuks in uw unieke kleurstelling!

SOFTSHEL HEREN WR22
SOFTSHEL HEREN WR22
SOFTSHELL HEREN WR24
SOFTSHELL HEREN WR24
SOFTSHELL DAMES WR26
SOFTSHELL DAMES WR26
SOFTSHELL DAMES WR28
SOFTSHELL DAMES WR28


De Canvasmodellen zijn beschikbaar in de kleuren zwart, navy en grijs.

De profielkleuren zijn verkrijgbaar in 12 verschillende CORDURA® kleuren.

BROEKEN & OVERALL

Verschillende allround canvas broeken. Er is keuze uit 3 verschillende canvas kleuren, 12 profielkleuren en 4 verschillende reflectiestripings. Leverbaar vanaf 26 stuks

CANVAS WERKBROEK WR52
CANVAS WERKBROEK WR52
CANVAS WERKBROEK WR522
CANVAS WERKBROEK WR522
CANVAS BODYROEK WR58
CANVAS BODYROEK WR58