WIJ WERKEN CO2 NEUTRAAL

MVO WORKWEAR restyle
MVO WORKWEAR restyle

Om CO2 neutraal te kunnen werken compenseren wij ieder jaar de restuitstoot door het leveren van een bijdrage aan Trees for All

Dit is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame projecten.

 

 

 

Deze projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.


4 TON aan CO2 gecompenseerd 

 

 

Om de CO2 uitstoot van onze bedrijfsvoering en de kilometers van onze auto's te compenseren van het jaar 2015

 Is er gekozen voor een compensatie om bomen aan te planten in Nederland en in de Filipijnen.  

 

De bomen in Nederland wordt voor ons geplant en duurzaam beheerd.

Trees for All werkt hiervoor samen met Staatsbosbeheer en Stichting Nationale Boomfeestdag, samen vormen wij het Nationaal Bossenfonds.

 

De bomen in de Filipijnen worden voor ons geplant op de flanken van de inactieve vulkaan Mount Malindang in het Nationaal Park.

Deze bomen zorgen voor herstel van ecologische rijkdom van het Nationaal Park dat in 2002 werd benoemd tot beschermde zone. 

 

Met het oog op een leefbare toekomst neemt WORKWEAR restyle dan ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid!

 

TREES FOR ALL

referentie nummer 9798

Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI 


6,7 TON aan CO2 gecompenseerd

 

Voor de compensatie van het jaar 2013/2014 is er gekozen voor een uniek project waarbij het herstel van regenwoud gepaard gaat met duurzaam toerisme .

Op Borneo werkt Trees for All sinds 2007 aan het herstel van bos in de deelstaat Sabah, dit grenst aan Danum Valley, een sinds 1995 beschermd natuurgebied.

Danum Valley is bijzonder vanwege haar rijke biodiversiteit: de Sumatraanse neushoorn, de orang-oetan, de nevelpanter en maar liefst 275 soorten vogels leven hier.

 

Bomen planten

Het bosherstel project bij Danum Valley is uniek in de wereld: de schaal waarop dit gebeurt en het gebruik van lokale boomsoorten maken het project een voorbeeld voor duurzaam beheer van tropisch regenwoud. Bosherstel vindt plaats via een systeem waarbij in het beschadigde bos de oorspronkelijke boomsoorten worden terug geplant.

Doordat dit gebied de status van beschermd bosreservaat heeft gekregen betekent dit dat houtkap volledig is uitgesloten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met het oog op een leefbare toekomst neemt WORKWEAR restyle dan ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid!

 

TREES FOR ALL

referentie nummer 20140711/000425